Erka Vagyonvédelem -
Nyomtatás

Kaputechnika

A civil szférában elsősorban kényelmünket szolgálja a távvezérelt kapunyitás. Mindenkinek jóleső érzés, ha például egy hideg nyirkos napon járművéből nem kell kiszállni kinyitni és becsukni kapuját!Alkalmanként szükség lehet kapuautomatizálási rendszerek kiépítésére mechanikai (nagy mozgatandó) tömeg miatt, vagy vagyonvédelmi megfontolásokból.

 

Vezérlő:
A kapu mazgatásának koreográfiáját tudja, erre tanítják meg mikor felszerelik.Fogadja a távadókról érkező nyitási vagy zárási parancsot.

Szárnyas kapu motor:
Csuklókaros vagy orsós kivitelű esetleg földbe rejtett lehet kivitelét tekintve.A már általában meglévő szárnyaskapunkat fogja mozgatni.Földberejtett kivitel akkor kell, ha egy stílulos kapunál nem szeretnék az összképet rontani a külső motorral.

Tolókapu motor:
Ez a hajtás lineáris mozgatásra képes, tehát a kapuszerkezetet egyenes vonalban mozgatja a két végállása: -nyitott és zárt állapota között.

Fogasléc:
Tolómotorok tengelyének forgó mozgását közvetíti egyenes hatásvonalban a kapuszerkezetre mereven felszerelve.

Távszabályzó:
Ezzel nyitjuk-zárjuk kapunkat! Hatótávolsága tipustól és telepítési körülményektől függően 10-40m körül alakul.

Villogó:
Biztonsági tartozék, a kapu működésének tényét jelzi, illetve iőzített zárásnál jelezheti még az időzítés állapotát.

Infrasorompó:
Biztonsági tartozék! A legfontosabb, ez meggátolja a kapu záródását mikor a láthatalan infrasugarat valami vagy valaki blokkolja.Mindenféle kapu esetében haznos lehet.

Megjelent: 2186 alkalommal
© Blank Plazart - Free Joomla! 3.0 Template 2022